Mou-te pel mar!

La Selva

Eco-marxa

Diumenge 3 de setembre de 2019. De 9h a 11h
BLANES. Passeig de Mar (Banc dels músics).

(Recomanem ser 30 minuts abans al punt de trobada.

Apropeu-vos al punt d’informació per recollir la eco-bag)

Inscriu-te!

Inscripcions gratuïtes

Obsequi d’una eco-bag

ECO-MARXA LA SELVA

Aquest 3 de novembre, com a activitat dins del projecte Mou-te pel mar! de Twinapp, hem convocat una sortida de Plogging (eco-marxa) a Blanes (La Selva).

També hi serà present la seva respectiva Confraria de Pescadors, motivada per la seva sensibilitat, consciència mediambiental i com a part implicada en la preservació del litoral.

LOCALITZACIÓ

Blanes

DATA

Diumenge 3 de novembre del 2019

HORARI

Marxa: de 9h a 11h. Recomanem ser al punt de trobada corresponent 30 minuts abans. Apropeu-vos al punt d'informació on us donaran la ECO-BAG.

INSCRIPCIONS I HORARIS

La sortida està prevista a les 9:00 del matí i arribada a les 11:00. El temps de durada de la eco-marxa de Plogging serà de 2 hores.

Cal que tots els participants facin una inscripció prèvia: presencialment el mateix dia de la marxa a partir de les 8:30 hores o bé mitjançant el formulari online.

Les inscripcions son gratuïtes i obligatòries per tenir dret a l’assegurança contractada per la marxa.

Un cop feta la inscripció el participant rebrà una bossa especialment dissenyada (ECO-BAG) pel projecte i que podrà utilitzar per la recollida de deixalles. (Recomanem ser 30 minuts abans al punt de trobada.

El punt de sortida i arribada oficials serà al Passeig de Mar (Banc dels músics) (Consulteu el mapa de sota).

PUNTS DE TROBADA

El punt de trobada de sortida i d’arribada oficial es troba localitzat al Passeig de Mar (Banc dels músics).

RECOMANACIONS

  • Portar equipació esportiva i còmoda.
  • Al no ser un recorregut senyalitzat cal ser prudents si no coneixem prèviament el lloc.
  • Ser respectuosos  amb la propietat privada i amb els camins particulars.
  • No cal recollir deixalles que per el seu volum o pes puguin representar perill o amenaça pels participants de la marxa. En cas de trobar abocaments sempre es millor fer foto i guardar ubicació  per tal d’informar a qui correspongui fer-se càrrec de la seva recollida.
  • Si omplim les bosses caldrà tenir en compte buidar-les sempre als llocs extres previstos pel dia de la eco-marxa i així comptabilitzar adequadament tot allò recollit, un cop acabada la eco-marxa.
  • Es recomana portar telèfon per estar comunicats i localitzables.
  • L’activitat tindrà una durada de 2 hores, per tant, es precís gestionar bé el temps i tenir previst el marge suficient per la tornada al punt d’inici i arribada.
  • En el cas de que es vulgui anar directament a unes de les zones d’intervenció serà indispensable tenir inscripció prèvia. El que si es demana es que es respecti el punt d’arribada.

Logotip Twinapp - color negre

ESPORT I CONSCIÈNCIA AMBIENTAL
twinapp-frames-nova-app

Sortides esportives de plogging i eco-swimming

Twinapp proposa una eina que generi comunitat a l’entorn del plogging i de l’eco-swimming i permeti organitzar i dinamitzar aquestes sortides. Que alhora en sigui canal aglutinador fent d’altaveu per fer-les arribar a més persones i difondre especialment els valors implícits en aquestes sortides, tant esportius, com saludables i medi-ambientals.

Més informació

Disponible per a iOS i Android