L’impulsor

Miquel Ferrés

Sóc Miquel Ferrés, pescador de vocació i runner d’afició. M’encanta sortir a córrer i gaudir dels meravellosos paisatges del meu entorn, i sobretot m’agrada compartir les meves rutes amb altres persones. Alhora que faig esport, milloro la meva salut i faig noves amistats.

La meva consciència mediambiental és alta, cada dia quan surto a pescar m’adono de la quantitat de plàstics que hi ha al mar, fins i tot algun dia he pescat només que plàstics i llaunes. I en els últims mesos quan surto a córrer comprovo com el nostre entorn litoral està ple de plàstics i residus.

M’he interessat pel tema i he llegit diferents informes que exposen que el 70% dels residus, principalment plàstics, que hi ha en els nostres mars vénen per diferents canals des de la terra.

Sóc conscient del compromís mediambiental que tinc com a pescador però especialment com a ciutadà i és per aquest motiu que m’he aventurat a desenvolupar a títol personal Twinapp una app que suma esport i consciència mediambiental.

Miquel Ferres - L'impulsor, pescador, runner, plogger
Sóc conscient del compromís mediambiental que tinc com a pescador però especialment com a ciutadà...
equip-moute-pel-mar-twinapp

L’equip

L’equip que lidera el projecte “Mou-te pel mar” està format per emprenedors que han desenvolupat Twinapp, aplicació que permet connectar persones per organitzar activitats esportives, amb la col·laboració de RunWomanRun, associació sense ànim de lucre que promou la pràctica esportiva per millorar la salut de les persones.

Participa de nostres activitats i mou-te pel mar!

Inscriu-te a les properes eco-marxes.