Sortida amb Twinapp Running per promocionar el plogging

Imatge de la primera marxa Eco-Marxa Plogging Costa Brava, que es va fer el març passat. (Foto: Twinapp Running Facebook).

L’aplicatiu Twinapp Running organitza aquesta tarda una sortida per promocionar el plogging. Aquesta activitat consisteix en caminar o córrer i anar recollint plàstics o altres deixalles que es vagin trobant en el recorregut. La convocatòria s’ha fet a quarts de sis de la tarda, al Museu de la Pesca de Palamós i l’objectiu és fer un itinerari de quatre quilòmetres, apte tant per a persones habituades a córrer però també per a les que només caminen.

Twinapp Running és un aplicatiu de l’empresa palamosina Cherrytech que posa en contacte corredors que volen practicar aquesta activitat. L’aplicatiu, que juntament amb l’entitat RunWomanRun van organitzar fa poc l’Eco-Marxa Popular Plogging Costa Brava, convoca avui aquesta activitat. Es farà un recorregut circular amb sortida i arribada al Museu de la Pesca, apte per a marxadors i runners que també siguin proactius en la defensa dels valors mediambientals.
Joan Mateu, de l’entitat RunWomanRun, explica que el plogging va néixer a Suècia i que la seva implantació aquí va creixent.

Fa dos caps de setmana, RunWomanRun i Twinapp Running van organitzar la primera Eco-Marxa Popular Plogging Costa Brava. Els participants de la marxa van poder triar entre tres recorreguts, tots amb sortida des de la placeta d’Es Monestrí, a Sant Antoni. Un fins a Torre Valentina i un altre fins al port de Palamós, els dos de 5 quilòmetres, i un altre fins al Balitrà, de 7. Al llarg d’aquests recorreguts, els participants van poder fer la recollida de les deixalles que anaven trobant.

Notícia extreta de:

Radio Palamós – Esports